Hverdagsliv
Comment 1

Bitten på bytur

I dag måtte jeg et ærend på apoteket, og bestemte meg for å ta med Bitten for å få litt miljøtrening i samme slengen.

Flinke Bitten, hun oppfører seg bra til tross for mye folk og trafikk 🙂

I valget mellom pest eller kolera valgte jeg å prøve et av de nye «hundehiene» der man kan sette hunden i et bur mens man handler. Jeg er veldig redd for å sette fra meg hunden utenfor en butikk (noen kan jo stjele henne!!). Her var vi i tillegg utenfor et av Norges største kjøpesentre… Jeg tror aldri jeg har brukt så kort tid på apoteket før! Bitten var ikke så begeistret for hiet, men vi overlevde begge to 🙂

Ifølge Norsk hundeparkering blir burene rengjort ofte, og det skal visstnok være temperaturstyring i dem om sommeren. På Trondheim Torg står de ved inngangspartiet. Burene skal visstnok være vurdert av Veterinærhøgskolen, dyrevernnemnda og hundeeksperter.

Noen som har synspunkter på burene?

Etter det korte shoppingstoppet gikk vi hjemover gjennom Museumsparken der Bitten fikk avreagere i snøen 😉

20121228-212600.jpg

20121228-212700.jpg

20121228-212758.jpg

This entry was posted in: Hverdagsliv

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

1 kommentar

  1. Sissel says

    Jeg ville gjort som deg.. Brukt det bare om jeg måtte og vært lyyyyynsnar 🙂 Dette kan være en svært skremmende opplevelse for mange hunder og man har null kontroll på hva som skjer rundt burene når man er borte….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..