helse, Hverdagsliv
Legg igjen en kommentar

Hoven snute

20131002-165855.jpg

Da jeg kom hjem fra jobb i dag møtte Bitten meg i døra med veldig hoven snute. Vi aner ikke hva som har skjedd. Jeg la ikke merke til noen hendelser på morgenturen, og inne kan vi ikke se noen spor etter humler, veps eller lignende. Vi har ikke hatt noe mat stående fremme. Tenkte på dette da jeg lurte på om det kunne være en allergisk reaksjon. Vi har katt, men kan ikke se noe spor av klør. Kan det være slik at et insekt har ligget i vedstabelen og blitt med inn?

Turen gikk direkte til Byåsen Dyrehospital som undersøkte henne og ga en sprøyte med kortison. Allmenntilstanden er heldigvis fin. Dylegen kunne fortelle at man ofte ikke finner ut hva som er årsaken når hunden får hoven snute.

Håper hun blir bra snart!

20131002-170448.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..