Bilder, Utstilling
Legg igjen en kommentar

Bilder fra utstillingen i Åre i november

Her kommer noen bilder fra Svenska spaniel- och retrieverklubbens utstilling i Åre 23.-24. november:
Det blir en del venting...
Det blir en del venting, men Bitten var tålmodig og flink.

DSC_7642
Dommer Helen Björkman fra Kennel Barecho var grundig, hyggelig og dyktig. Det er kjekt for oss som er nybegynnere.

DSC_7657

Bodil Holm med Mi-Mio Follow the Wings (Livia) , Bitten og meg
Bodil Holm med Mi-Mio Follow the Wings (Livia) , Bitten og meg.

DSC_7773
On the move på dag 2. Det var en drøm å være på innendørs utstilling på Holiday Club i Åre. Rent, varmt og meget bra organisert 🙂 Hotellet kan virkelig anbefales som overnattingssted. Koselig og praktisk, bare drøye to timer fra Trondheim.

Lise Tromsdal og Winton Outrun the Sun (Dexter) som ble BIS jakthund!
Lise Tromsdal og Winton Outrun the Sun (Dexter) som ble BIS jakthund! Vi gratulerer så mye! 🙂

Her er dommer Helen Bjørkmans kritikk: «Feminin tik på den større skalan. Bra prop. Feminint välskapt hovud. Bra uttr. Tillr. hals. Bra rygg. Nogot rak överarm. Bra vinkl. bak. Behøver utv. mer i sitt forbr. Bra ben och tassar. Rör sig m. bra steglengd bak, ngt knappt i fronten. Vacker päls och färg. Bra temperament.» Vi fikk excellent og ble 2. beste tispe i jakt-/brukshundklass etter Mi Mios Follow the Wings (Livia).

Sara Nordin dømte springerne 24. november. Denne dagen var ikke samarbeidet mellom Bitten og meg helt på topp, så det ble very good og nummer to i klassen med følgende kritikk: Feminin tik med bra prop., välformad hovud. Mörka, men nogot runda ögon. Tillräckligt vinkl. i front, nogot avfallande kors o knappt vinklad bak. Bra längd på b-korg som kunde ha mer djup. Rør sig trangt bakifrån, kort og bundet steg fra sidan. Härlig attityd o framåtbjud, mycket bra pälskvalitet, utmerket temperament.

Jeg har mye å lære om utstilling, og det er mye som skal trenes på, så det er bare å fortsette å jobbe 🙂 Jeg syns det var veldig spennende å delta. Det er utrolig mye arbeid som ligger bak et godt resultat på utstilling. Jeg hadde jobbet mye med klipping og pelsstell i forkant, derfor var det veldig hyggelig at dommerne kommenterte pelsen hennes.

Utstillingsresultater kommer på SSRK.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..