Øvelser, Bilder, Elitesatsing, konkurranse-lydighet
Legg igjen en kommentar

Elitesatsingskurs 2014

Fjorårets elitesatsingkurs hos Siv Svendsen ga virkelig mersmak, så jeg var ikke sen med å melde meg på da Sportshunder arrangerte et nytt kurs. Siv er en utrolig flink hundetrener! I løpet av to dager fikk jeg masse ny inspirasjon og lærdom. Jeg valgte å jobbe med fri ved fot, neseprøven, øvelser for å styrke samarbeidet mellom og i overgang til neste øvelse og deler av apportøvelsen. I tillegg fikk vi masse fine tips av å se de andre deltakerne trene. Siv viste oss flere leker vi kan bruke for å styrke innlæringen og øvelsene i hundetreningen, og vi jobbet en del med forstyrrelser og øvelser for å lære hunden å veksle mellom aktivitet og ro. Leksen min til neste gang er å trene innkomst i konkurranseposisjon/utgangsstilling og fri ved fot. Vi skal trene slik at Bitten blir motivert til å komme inn i og bli værende i posisjon. Treningen har allerede begynt å gi resultater. Morsomt! 😀 Kjempekjekt å gå på kurs med så hyggelige og flinke folk og hunder 🙂 Kurset ble holdt innendørs i nedlagte Ladesletta gartneri, så vi var ganske godt kledt 🙂 Her kommer noen bilder fra de to første kursdagene. Bildene av meg og Bitten i fri ved fot, hinderøvelsen og fellesøvelser er tatt av Eli-Anne Skaug. Bildene av neseprøven og deltakerne på kurset er tatt av Bente E. Ryen i Sportshunder.

Sjekk forstyrrelsene på og rundt hinderet! 😉

IMG_8867 DSC_8305 IMG_8830 IMG_8815 DSC_8230 DSC_8235 DSC_8256 DSC_8265 DSC_8344 DSC_8340 DSC_8364 DSC_8373 DSC_8484 DSC_8485 Lydighet 144 DSC_8230 Lydighet 151 Lydighet 149 Lydighet 158 Lydighet 173 IMG_9135 Lydighet 256

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..