blodspor, Prøver, Spor
Comments 2

Spordebut med 1. premie!

Bitten debuterte på blodsporprøve i dag, og gikk til en 1. premie! Med dette har hun premiering i tre ulike offisielle hundesporter! Jeg er veldig glad og stolt! 🙂 Vi har gjort vårt beste og trent en del denne sesongen, og da er det kjempekjekt at det går så bra 🙂

Prøven ble arrangert av Norsk Spaniel Klub avd. Trøndelag i Tromsdalen i Verdal. Annbjørn Austmo fra Verdal Jeger og Fisk var dommer. Han fortalte at han hadde sett en elgku med kalv ved sporet under sporleggingen 🙂 Vi fikk godt på sporstart og konsentrasjon og vilje og meget godt på tempo, tapsarbeid, arbeidsmåte og helhetsinntrykk. Dommerens kommentarer var: Litt vimsete i starten, bra søk, markerte sårleie. Hadde litt problemer i en av vinklene, men tar seg inn igjen på sporet. God ekvipasje. Godt samarbeid mellom hund og fører. Sporingstid ca. 25 minutter.

20140614-212504-77104442.jpg

Det var 22 startende, hvorav 14 fikk 0, 1 fikk 3. premie, 1 fikk 2. premie og 6 fikk 1. premie. Bildet nedenfor viser prøvens tre beste hunder, førere og dommere. Foran fra venstre nest beste hund, Skogsglädjens Lord of Happiness (field spaniel) med eier og fører Charlotte Bostedt, prøvens beste hund, Picabo’s Whipped Cream (engelsk springer spaniel) eid og ført av Lillian Grønning, som fikk hederspremie, og tredje beste hund Lysholttunet’s Maggie (flatcoated retriever) eid og ført av Linda Lynum. Bak fra venstre dommerne Sturla Røstadli, Dag H. Hassel, Wenche Randi Krogstad, Kristin Kolåseter (dommeraspirant), Annbjørn Austmo og Arild Stenberg. Alle deltakere fikk gavepremier og det ble et premiedryss over flere deltakere. Bitten ble kåret til beste debutant 🙂

20140614-212504-77104913.jpg
Vi var så heldig å bli kjent med nye folk, og det var veldig kjekt å møte en av Legos valper, Isa, eid av Dagrun og Fritz Just.

20140614-212505-77105706.jpg
20140614-212506-77106243.jpg

20140614-212505-77105266.jpg

This entry was posted in: blodspor, Prøver, Spor

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..