Drektighetsdagbok, Hverdagsliv
Legg igjen en kommentar

Vi begynner på drektighetsdagboka

En tredjedel av drektigheten er allerede unnagjort, og det nærmer seg tid for ultralyd! Hun er nå på dag 23. Fødselen skjer mellom dag 58 og 63, noe som betyr at det vil bli valper rundt 15. september dersom alt går bra 🙂 Bitten er i god form, og jeg syns allerede jeg kan kjenne at hun er fastere i buken. Hun er litt roligere enn vanlig og pattene er blitt litt større. Pelsen er flott og hun har god matlyst. Hun får det nye spesialfôret fra Royal Canin, HT 42d, som er tilpasset drektige tisper.

IMG_2033.JPG

De tre første ukene av drektigheten har vi tatt det med ro og unngått stress og risiko for smitte. Vi har kost oss med turer og slappet av i det fine været. Bitten har vært med på telttur for første gang, noe som gikk kjempebra!

Vi har unngått hard trening og aktiviteter der hun kan slå seg i magen. I stedet har vi trent på lydighetsøvelser i vår egen hage, som fri ved fot, avstandskommandering og neseprøven. Litt utstillingstrening har det også blitt.

På denne tiden i drektigheten fester eggene seg i livmoren (implantasjon). De er fortsatt bare 1,5 cm store. De neste ukene blir veldig spennende! Trykk på drektighetsdagbok i kategoriskyen for å få opp alle innleggene i dagboka 🙂

Jeg vil snart komme tilbake med informasjon om valperommet og hvordan valpene vil få det hos oss 🙂 Ta gjerne kontakt dersom du er interessert i valp fra dette kullet 🙂

Her kommer noen bilder fra sommerferien 🙂

IMG_1802.JPG

IMG_1738.JPG

IMG_1838.JPG

IMG_1906.JPG

IMG_1973.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..