A-kullet, Film, Valpedagbok, Valper
Legg igjen en kommentar

Film: Rett ut etter mat

Den siste tiden har det blitt svært mange lesere av bloggen, det er morsomt! Jeg vet at mange av dere syns det er flott med filmer, for disse små utvikler seg jo så fort! Her kommer en film Tommy tok da valpene var 5 uker gamle. Jeg har rett og slett glemt å legge den ut 🙂

This entry was posted in: A-kullet, Film, Valpedagbok, Valper

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..