A-kullet, valpekjøpere
Legg igjen en kommentar

Her er valpekjøperne!

Nå har alle valpene flyttet til sine nye hjem. Det virker som valpene har funnet seg godt til rette hos sine nye eiere. Jeg er så glad og takknemlig for at valpene får komme til så gode hjem! ❤

Uheldigvis fikk Adira og Ayla løs mage like før de skulle leveres, men de ble raskt bra igjen.

Her er de flotte valpekjøperne:

Engsoleias Ace

Ace heter nå Laro og har flyttet til Bente og Per Christian med familie i Oslo.

dsc_2303

Engsoleias Aidan

Aidan heter nå Copper og han har flyttet til Christine og Christoffer i Oslo. Han skal få prøve seg på jakt når han blir større.

DSC_2411

Engsoleias Ayla

Ayla bor fortsatt her i Trondheim, men heter nå Lotta og har flyttet til Eli-Anne og Eirun Skaug med familie. Eirun er en dyktig juniorhandler. Lotta vil også få prøve rallylydighet og agility etterhvert.

Photo 07.11.14, 15.57.14

Engsoleias Adira

Adira heter nå Zelda og er flyttet til Henrik og Mike i Kristiansand, der hun skal få prøve seg på valpekurs og kanskje utstilling etter hvert. Dere kan følge Zelda på bloggen hennes.

Photo 09.11.14, 15.17.30

Engsoleias Alina

Alina heter nå Birka og har flyttet til Berit og Anne på Ugla i Trondheim. Hun skal være familiehund og bli med på ski og andre turer rundt omkring.

DSC_2318

Engsoleias Aleah

Aleah heter nå Helma og har flyttet til Anne Helen i Oslo, der hun skal få prøve seg på både utstilling, rallylydighet og annet. Anne Helen hadde tidligere hunden Svea, som var en av oldemødrene til valpekullet.

Photo 02.11.14, 10.52.58

Engsoleias Aro

Aro har flyttet til Tommy Andre med samboer i Eikefjorden i Sogn og Fjordane. Han skal få prøve seg på blodspor, ettersøk og hjortejakt når han blir eldre 🙂 Aro beholder navnet sitt. Hjemme i Eikefjord har han en «storebror» i golden retrieveren Morris.

DSC_2716

Engsoleias Alexa

Alexa blir boende her hos oss. Hun beholder navnet sitt. Når hun blir større skal hun få prøve seg på lydighet, rallylydighet og blodspor.

IMG_6274

Jeg gleder meg til å følge dere videre! 🙂

 

This entry was posted in: A-kullet, valpekjøpere

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..