Rallylydighet
Legg igjen en kommentar

Rallyhelg!

Årets første rallylydighetsstevne gikk av stabelen i helga, og Bitten fikk to førstepremier og opprykk til klasse 3! Nidaros brukshundklubb arrangerte stevnene, og flinke og blide Solveig Zetterstrøm var dommer.

Klubben har virkelig lyktes med satsingen på rallylydighet, hyggelige, lærerike og velorganiserte treninger og ditto stevner 🙂

Bitten gikk bra lørdag, men startet noe tidlig ved en innkalling. Jeg måtte også ty til tre dobbeltkommandoer, noe som vi tapte en del poeng på. Vi endte med 185 poeng og en 1. premie og ble nummer fem i klasse 2. Det ga oss det andre «nappet» på vei mot opprykket til klasse 3. Anne Mestvedt Olaussen tok disse flotte bildene av oss lørdag:
IMG_4194

IMG_4198

IMG_4197
I dag var hun litt ufokusert på starten av oppvarmingen, men jeg jobbet litt med henne, lekte med en ny leke hun likte godt, og fikk henne mer og mer med meg 🙂 Jeg måtte bruke noen ekstra kommandoer og fikk to trekk for avstand, totalt 188 poeng. Solveig hadde skrevet «Nydelig!» og «Flotte momenter!» på kritikken. Vi fikk også fine tilbakemeldinger fra publikum og treningskamerater. Veldig kjekt! 🙂

Vi ble nr 3 i klassen – pallplass! Våre gode venner Lill og Molly ble nr 2 og Ellen og Thorvald vant klassen. Gratulerer så mye! 😀

IMG_4201
Tenk at Bitten er i klasse 3! Veldig artig! Nå skal jeg vurdere om vi skal gå ett stevne til for å få den tredje førstepremien i år, da får hun den stambokberettigede tittelen RL2. Bitten har tre førstepremier, men de nye reglene om mellomtitler har ikke tibakevirkende kraft og sier at alle premiene må være tatt i år for å få tittelen.

Hva syns dere? Bør vi satse på en mellomtittel, eller starte direkte i klasse tre? Målet er championattittel etter hvert, og da vil den erstatte eventuelle mellomtitler. Det kan ta lang tid å bli champion, og mye kan skje underveis…

Nå blir det morsdagsfeiring her hjemme. Fortsatt god helg! 🙂

IMG_4207

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..