Bitten, resultater, Ståbilder, Utstilling
Legg igjen en kommentar

Vårutstilling på Sunndalsøra

Vi har tilbragt helgen på Sunndalsøra, der vi deltok på utstilling i regi av Norsk Spaniel Klub og Sunndal hundeklubb. Det var meldt snø og kaldt vær, så vi var ganske spente da vi pakket og gjorde klar bilen fredag kveld. Vi våknet til et lite snødekke begge dager, men det smeltet etterhvert og vi slapp snøballer i pelsen på hundene 🙂

Lørdag stilte vi for spanielspesialist Vibeke Paulsen, kennel Statesman. Alexa stilte i unghundklasse for første gang, der hun fikk excellent og ble nummer to med en fin kritikk. Bitten fikk excellent med ck og ble tredje beste tispe i åpen klasse, men uplassert i beste tispeklasse. Hun fikk også en flott kritikk.

Søndag stilte vi for spanielspesialist Anne Livø Buvik, kennel Stormbird. Bitten fikk excellent og ble nummer tre i åpen klasse, mens Alexa fikk very good og ble nummer to i unghundklasse.

Med premieringen excellent menes «Hund som i all vesentlighet tilsvarer rasens standard og som presenteres i utmerket kondisjon, viser et harmonisk, velbalansert temperament, holder utmerket klasse og har utmerket helhet. Hundens utmerkede kvaliteter i forhold til raseidealet tillater at dommeren kan se bort fra mindre detaljfeil. Hunden må ha tydelig kjønnspreg.» Bra, ikke sant?

Med premieringen very good står det i regelverket «Hund som godt tilsvarer rasens standard, som er velbalansert og i god kondisjon. Mindre feil kan tolereres, men ingen som negativt påvirker helhetsinntrykket. Denne premieringen kan kun gis til hund av meget god kvalitet.» Også en meget bra kvalitetsvurdering.

Jeg er godt fornøyd med resultatet! Her kommer noen bilder 🙂

Bilde 24.04.2016, 08.11.30Søndag våknet vi til snø på hytta vår…

DSC_8629DSC_9120DSC_8829N VCH Desperados Bitten fem år gammel.

Bilde 24.04.2016, 13.02.36

DSC_9125DSC_9126DSC_9199DSC_9185DSC_9078Engsoleias Alexa til venstre, Cocoline Dazzling Darling til høyre.

DSC_9106

Bilde 24.04.2016, 20.29.26

Vi venter fortsatt på løpetiden til Bitten…

_____________

This weekend we have attended two dog show in Sunndalsøra. I am very pleased with the results. Bitten got excellent with cq from judge Vibeke Paulsen, kennel Statesman, and excellent under judge Anne Livø Buvik, kennel Stormbird, on Sunday. Alexa got excellent Saturday and very good on Sunday.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..