Alexa, Bitten, Rallylydighet, resultater
Legg igjen en kommentar

Fin rallyhelg!

Nidaros brukshundklubb har 30-årsjubileum i år, og helgen 22.-23. oktober ble det arrangert jubileumsstevne i rallylydighet i ridehuset på Skjetlein videregående skole. Dommer var alltid blide og hyggelige Solveig Zetterstrøm. 

Bitten var ferdig med permisjonstiden etter valpefødselen og skulle konkurrere for første gang siden i vår. 

Lørdag fikk Alexa sin tredje 1. premie i klasse 2, så da fikk hun opprykket til klasse 3 og Norsk Kennel Klubs sølvmerke 🙂 

Jeg disket dessverre med Bitten lørdag da jeg kommanderte henne to ganger mens hun var litt uoppmerksom. Dette førte til at jeg fikk en repetisjon for mye. I klasse tre er det bare lov med en repetisjon. 

Helma (Engsoleias Aleah) gikk til en super 1. premie i klasse 2, med 198 av 200 mulige poeng på et stevne nær Oslo lørdag. Gratulerer!

Søndag debuterte Alexa i klasse 3, noe som gikk ganske bra. Hun fikk en 3. premie og ble nummer sju i klassen, bare ett poeng fra 2. premien. Jeg må trene mer slik at jeg unngår dobbeltkommandoer. Vi fikk også trekk på to øvelser for at hun kom litt for langt unna meg. 

Bitten slo til med 1. premie og 1. plass av 17 deltakere i klasse 3 søndag! Jeg ble kjempeglad! Nå opplever jeg at vi kan momentene ganske godt og begynner å få bedre flyt i øvelsene. Takk til Cathrine Sallaup og Inger Handegård for gode tips og råd!

Premiene var flotte, en fin pokal, 4 kg fôr fra Royal canin, en veldig god refleks til å ha på halsbåndet, et halsbånd og en tennisball fra Kong med pip. Sistnevnte falt i smak hos Bitten 🙂


Pallen i klasse 3 søndag 23. oktober 🙂 Stor gratulasjon til Bente Thomassen og May-Britt med 2. og 3. plassen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..