Bitten, Prøver, Rallylydighet, resultater
Legg igjen en kommentar

Bitten fikk opprykk til elite!

Bitten og jeg var påmeldt til rallylydighetsstevne i regi av Norsk Collie Klubb avd. Trøndelag i mars. Til tross for at formen min ikke var bra, startet vi og gjorde det beste ut av det. 

Kanskje var det de lave forventningene som gjorde at resultatet ble bra? Bitten var kjempeflink og ble nummer 2 av 14 i klasse 3 med 195 poeng! Vi fikk 5 poeng trekk, det skyldtes to dobbeltkommandoer og en stopp i banen (hund eller fører). Vi har øvd jevnt og trutt og nå kan vi øvelsene samtidig som vi begynner å få bedre kontakt og bedre rutine. 

Det var 20 øvelser og vi gikk løpet på 1 minutt og 54 sekunder. Dommer Maria Syltebø Opstad hadde laget fine baner. Vi fikk blant annet åttetall mat (vår verste øvelse), sitt-stå, sitt-sidesteg, sitt-vri 180 grader, tunell, stå og dekk under marsj, helomvending, rygging i fri ved fot, sitt-180 grader frem, sikk-sakk-øvelsen og sitt-springmarsj. 

Det var i alt 72 startende lørdag fordelt på 31 forskjellige raser, pluss blandingshunder. 

Bitten vant fôr fra Royal canin, spekepølse fra Røros, tyggestenger og håndduk og såpe. Hun fikk en kjempefin rosett. Fordi hun fikk opprykket til elite fikk hun også Norsk Kennel Klubs gullmerke ❤ 🙂 I og med at vi nå har tre førstepremier i klasse 3 kan vi søke NKK om mellomtittelen RL3 🙂 Jeg er så stolt av henne, syns hun er kjempeflink 🙂

Søndag debuterte vi i eliteklassen, men jeg var for nervøs og disket på en vendingsøvelse. Bitten går kjempebra og trives i ringen, så jeg har troa på at vi skal få til bra resultat i elite etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..