Bilder, C-kullet, Hverdagsliv, Valpedagbok
Legg igjen en kommentar

Siste kveld med gjengen

Matmor har vært så rar i dag. Jeg hørte henne si til matfaren vår at i dag er det min siste kveld med gjengen. Jeg skjønner ikke hva det betyr?

Det skjer så masse her! Jeg leker så mye med kameratene mine at jeg blir supersliten! Vi lekesloss og vi springer kjempefort i hagen! Vi tygger på kvister og henter leker og kjemper litt med dem. Barna i nabolaget kommer og ser på oss rett som det er.

Mamma og Bestemor leker og springer sammen med oss i hagen, det er artig 🙂 Mamma har vist oss hulen hun gravde ut like før vi skulle bli født! Den er stor! Matmor sier at vi ikke får lov å gå inn der, og så sier hun til Matfaren vår at nå må vi snart kjøpe fire nye hekkbusker å plante der. De to driver og styrer i hagen mens vi leker. Matfar ordner leker til oss mens Matmor står og ser på oss og ser rar ut. Av og til løfter hun oss opp etter tur og koser med oss.

Vet du hva? Nesten hver dag må vi stå på et høyt bord. Matmor driver og undersøker oss, hun ser i ørene og tar på potene, ser på tennene våre og på pelsen. Av og til klipper hun i pelsen vår! Huff! Det liker jeg ikke noe særlig, men Matmor holder meg fast på en ganske så bestemt måte, jeg får ikke lov å komme ned før hun bestemmer! Så da må jeg bare vente da… Av og til kommer det en rar lyd! Det surrer og durer og så kommer den greia mot ørene og halsen min! Og under halen! Pelsen detter av og jeg liker det IKKE! Men jeg må visst… Barbermaskin heter den greia…

Matmor har drevet og styrt med pakking de siste dagene. Hun har åtte røde sekker, og oppi der putter hun for, målebeger, flere brosjyrer, en bok, et hefte med bilde av Bestemor, bæsjeposer, en leke, halsbånd og kobbel (æsj!) og mange medlemsblader fra Norsk Spaniel Klub. Hun sier at vi skal ha med oss ranselen når vi flytter. Flytter? Hva betyr å flytte egentlig?

De siste dagene har det kommet mange for å besøke oss! De har vennlige fjes og lyse stemmer og de klapper og koser med oss og sier at vi er fine. Det er koselig. Matmor sier til Nora at hun må bake og lage vaffelrøre og sånn. Det blir så god lukt i huset. De voksne drikker kaffe og spiser og prater med glade stemmer, mens kameratene mine og jeg leker på stua.

DSC_5602_1240_px

Det er ikke alt som skjer som er like artig. En kveld måtte vi bade oss! Matmor sa at nå måtte vi til pers, for i morgen kommer valpekjøperne. Ikke vet jeg hva valpekjøpere er, men Matmor puttet oss opp i et bittelite badekar der det var skum på vannet! Skummet smakte rart… Jeg syns det var litt ekkelt, for hele kroppen min ble våt og matmor dusjet meg med masse vann etterpå! Og så kom den der greia som bråker kjempemye! Men til slutt var det godt å legge seg sammen med de andre.

Når jeg blir sliten legger jeg meg inntil Mamma og koser ❤ Hun er best i hele verden ❤ Hun gir oss melk fortsatt, men det kommer ikke ut så mye som før. En gang ble hun lei seg, for kameratene mine og jeg ville ikke ha noe melk før vi skulle legge oss for natten. Mamma pep og så på Matmor, men vi brydde oss ikke, vi var mette allerede. Da tok Matmor og koste masse med Mammaen vår og sa at hun er veldig flink.

IMG_4563_1240_px

Hilsen Cody, åtte uker

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..