Valper
Legg igjen en kommentar

Valpeplaner i 2020

Engsoleias Blanca «Wilma» skal parres. Løpetid er forventet i desember-januar.

Wilmas foreldre er SE VCH SE U(U)CH RLD N RLD F SE JV-14 LD STARTKLASS Mountjoy Scallywag Sam og N SE VCH RL3 BH Desperados Bitten.


Hun
 er en vennlig dame som elsker folk, og setter seg ned hos alle som vil prate med henne for å få litt klapp og kos. Hun er svært lærevillig og samarbeider godt med alle i familien. Hun er rolig i hus, men har bra motor utendørs. I skog og mark er hun alltid på fuglejakt eller på sporet, men holder god kontakt. Hun er meget vennlig mot andre hunder.

Hun har gode resultater på bruksprøver (apportbevis for fuglehunder, 2 x 1. premie blodspor, godkjent Jaktanleggsprøve for spaniels og bestått apportprøve i begynnerklasse (vann), samt bronsemerket i lydighet). Nå lukter de litt på rallylydighet.


På utstilling har Wilma 2
 x cert, 2 x BIR og 2 x BIG-2 som beste plasseringer.

Wilma er fri for HD (B), er øyelyst fri og gonioskopert med anmerkninger med tillatt avl med fri hannhund.

Hun har drømmepels; moderat mengde, lettstelt med glatt hode og rygg, men med vakkert beheng. Hun har ingen kroniske sykdommer/plager. 


Hun bor
 i Namsos sammen med en yngre engelsk springer spaniel-tispe, og de er de bestevenner. Familien for øvrig består av Anne (veterinær), Terje og Dina, 15 år, som er handler på utstillinger.

Hannhund er ikke helt bestemt, men det vil bli en leverfarget hvit hannhund (evt med tan) med god helse og godt gemytt, gode bruksegenskaper og gode utstillingsresultater. Mer informasjon kommer.

Som Wilmas oppdretter er jeg veldig glad for at hun kan brukes i avl. Hun har mange gode egenskaper, og Anne med familie har bred kunnskap om rasen, hundetrening med mer. Ved interesse for valp etter Wilma, ta kontakt med Anne Ramstad, tlf 91620957

Dette vil bli kennel Merseysides første kull.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..