Hundetrening, Hverdagsliv, Kurs, Om oss
Legg igjen en kommentar

Instruktørutdanning

Long time, no see… Det har vært veldig få innlegg her på bloggen på lange tider, faktisk bare ett innlegg tidligere i år. Hovedårsaken er koronapandemien. Som så mange andre ble jeg sittende på hjemmekontor og det ble få treninger, møtepunkter og konkurranser. Jeg hadde faktisk nesten bestemt meg for å slutte å trene hund og at vi skulle bruke tiden på turer i stedet. Da dette var bestemt merket jeg at jeg savnet hundetreningen og gode treningskamerater.

En kollega og en nabo oppfordret meg til å starte på hundeinstruktørutdanning. Først slo jeg det bare fra meg, men etter jeg hadde fått tenkt meg om fant jeg ut at jeg hadde lyst til å prøve.

Nidaros brukshundklubb inviterte til NKK Trinn 1-kurs, og jeg meldte meg på. Instruktøren vår er Hilde Ulvatne Marthinsen, NKK Trinn 3-instruktør. Jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på. Kurset er veldig bra, og det er veldig lenge siden jeg har lært så mye om hundetrening 🙂 Tidligere i høst har jeg vært hjelpeinstruktør på to valpekurs sammen med Gro Anett Myklebust. Det har vært veldig lærerikt og givende 🙂

I skrivende stund har vi akkurat fått tilsendt eksamensoppgaven, så dette blir spennende 🙂

Alexa syns i alle fall det er gøy å lære nye ting. I høst har hun lært flere triks og har forbedret en del øvelser. En av leksene jeg har arbeidet med er å instruere i hvordan vi kan lære hunden vår å rydde 🙂 Det kan nok komme godt med her i huset – det er jo ikke så lenge til juleforberedelsene starter for fullt 🙂 Kanskje kommer det en film om det her på bloggen etter hvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..