Jakt, konkurranse-lydighet, Prøver, Utstilling
Comments 2

Årets jakt- og brukslister for spaniels i 2012

Norsk Spaniel Klub utarbeider hvert år lister over årets mestvinnende spaniels innen utstilling, jakt, spor, lydighet, agility og bruks. De hundene som har stilt på to eller flere aktiviteter i tillegg til utstilling kan komme med på listen Årets allsidighetsspaniel. Det er bare offisielle prøver som regnes med, og resultatene må være oppnådd for ulike dommere.

Bitten har bestått jaktanleggsprøve, fått 2. premie på lydighetsprøve i klasse 1 og fått excellent på utstilling. Hun fikk i alt 160 poeng og ble nummer 16 av 17 på lista over Årets allsidighetsspaniel 2012 🙂 Det er tre spaniels fra Kennel Desperado på lista. Bitten ble nummer 11 av 12 av de engelsk springer spanielene, og det er bare to hunder som er yngre enn Bitten på lista. Det er fire spaniels fra Trøndelag på lista 🙂

Stor gratulasjon til Ellen Getz Wold og Colin, Bittens far, som ble nummer to på lista over Årets allsidighesspaniel, og Inger Handegård og Desperados Aya som ble nummer seks på den gjeve lista!

Med sin 2. premie i klasse 1 kapret Bitten også siste plass på lista over Årets lydighetsspaniel 2012 🙂 Bitten er en av de yngste på lista. Kun tre av hundene på lista er yngre enn Bitten. Jeg syns det er ekstra morsomt at både mor, far og datter er på lista over Årets lydighetsspaniel. NUCH BH Kahill’s Black Nightshade ble nummer fire og NVCH Desperados Xmilla nummer ni.

Stor gratulasjon treningskameratene våre Ida Anette og Sjoko som ble nummer 14 av 17 på lista over Årets lydighetsspaniel. Siden Ida og Sjoko har flyttet er vi faktisk de eneste fra avdeling Trøndelag på lista.

Lill-Kristin Sjaastad og Molly har imidlertid samme poengresultat som oss på begge listene, men de hadde dessverre ikke sendt inn sine resultater. Vi deler plasseringene med dem 🙂 Vi gratulerer Mollys mor Madde (Mi-Mios Madrugada) med tittelen Årets lydighetsspaniel 2012!

Det er morsomt å se at så mange av spanielrasene er representert på listene. Listen over Årets sporspaniel 2012 er veldig imponerende! Masse gratulasjoner og stor respekt til vinnerne og alle hundene som har deltatt i 2012!

Jeg gleder meg til treningen og prøvene i 2013, og håper å se flere spaniels fra Trøndelag i aksjon!

20130106-172220.jpg

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..