apport, apportering, Jakt
Legg igjen en kommentar

En flott treningsdag!

På onsdag hadde jeg en flott treningsdag med Lise Tromsdal fra Kennel Coco Line på Verdal. Jeg fikk veiledning og hjelp til utstillingsklipp og utstillingstrening først, og deretter dro vi av gårde for å trene vannapport med Dina og Hilde.

Bitten apporterer bra og hadde flere fine avleveringer. Vi må trene mer på svømmeteknikk og «stadga», som svenskene kaller det. Når dummyen kastes i vann eller hun ser andre hunder jobbe med vannarbeid blir hun overivrig, noe som resulterer i lyd og manglende ro på «standplass».

Her er noen fine bilder Hilde Kolstad tok:

20130630-233327.jpg

20130630-233355.jpg

20130630-233407.jpg

Jeg bruker normalt ikke halsbånd under vannapporttrening, men det var den eneste måten jeg kunne styre når hun skulle få gå i vannet…

Etterpå tok vi en økt med feltsøk. Jeg er kjempefornøyd med Bittens arbeid. Hun er rask og dyktig, og apporterte gjenstandene effektivt inn til meg. I mangel på planlegging brukte jeg en musematte fra lydighetstreningen som apportgjenstand(!). Haha! Den store bagen med utstyr til lydighetstrening er jo alltid med i bilen 😉 Hun apporterte ikke musematta. Det jeg ikke tenkte på er at hun er trent til å IKKE apportere musematta 😉 Flinke hunden 🙂 Neste gang må jeg definitivt planlegge bedre 🙂

Her er noen fine bilder Lise tok fra denne treningsøkta:

20130630-234151.jpg

20130630-234206.jpg

Takknemlig for slike fine dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..