Tester
Legg igjen en kommentar

Test av Booster bath!

Nå har vi kjøpt oss badekar til hunden! Jeg har hatt litt plager med rygg og nakke i det siste, og lekt litt med tanken på å kjøpe et Booster bath (badekar) for å slippe å stå bøyd over badekaret hver gang den firbente har plasket i søledammer og myrhull på turene våre…

Badekaret fungerer faktisk helt supert! Vi kjøpte ekstra klosser slik at badekaret blir litt høyere. Det fungerte utmerket. Det ble mye mindre vannsøl enn før og det var enkelt å vaske hele hunden. Jeg fikk tørket henne veldig fint mens hun sto i karet. Vanligvis farter hun rundt på badet før jeg får tørket henne skikkelig.

IMG_2072.JPG

Det følger med halsbånd og feste til badekaret, men man må selvsagt passe veldig godt på slik at hunden ikke prøver å hoppe ut. Shampo og balsam kan plasseres i en egen holder, noe som var veldig praktisk. Det er en god anti-skli matte som festes i bunnen av badekaret. Her tror jeg det vil feste seg litt skitt under etterhvert.

Vi har ganske stort bad og heldigvis plass til utstyret i boden når det ikke er i bruk. Det går helt fint å flytte det mellom rom, får greit plass i døråpningen. Jeg klarer å flytte det mellom rommene uten hjelp fra en person, noe jeg syns er veldig greit.

Ifølge produsenten skal badekaret tåle sollys, slik at det kan stå ute dersom man har behov for det. Jeg kjøpte karet hus Hundihuset.no, der fikk vi meget god pris og rask levering. Jeg tror det blir veldig kjekt å ha dette badekaret når vi får flere hunder i familien 🙂

(Jeg får ikke noen rabatter eller betaling for produktomtaler på denne nettsiden).

IMG_2077.JPG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..