Bilder, Drektighetsdagbok
Legg igjen en kommentar

Snart seks uker drektig

I dag har vi hatt kjempefint vær, og selv om jeg egentlig hadde planlagt å lese litt forvaltningsrett, ble det en tur med Bitten og Tommy 🙂 De siste månedene har vi hatt flere fine turer i Bynesmarka. Vi gikk fra parkeringsplassen innerst i Tømmerdalen og opp til Herbernheia. En kort tur i fint terreng. Det meste av turen går ikke på sti, noe som gir god trening og fine naturopplevelser for både to- og firbeinte. Man kan også gå til Herbernheia fra Byneset, Ila og Fjellseter. Her er et bilde fra toppen av Herbernheia. Kjempefin utsikt! 🙂 Fra toppen kan man se Fosen, Trondheimsfjorden, Gråkallen og videre mot sør og øst.

IMG_2097.JPG
Bitten er snart seks uker ut i drektigheten nå, og det er omtrent tre uker igjen! Nå kan vi se at magen er rundere. Vi måler omkretsen rundt magen et par ganger i uken og ser at den er økende. Hun er roligere enn før, men koser seg på tur. Vi merker at hun må ut å tisse oftere. Matrasjonen er økt noe mer, og om noen dager er det tid for å begynne med et tillegg av valpefôret, Royal Canins starter. Jeg får mange gode råd av Inger Handegård på Kennel Desperado.

Jeg gleder meg også over at vi har fått kontakt med flere hyggelige valpekjøpere! Håper dere koser dere med bilder og disse små oppdateringene underveis 🙂

IMG_2099.JPG

IMG_2091.JPG

IMG_2090.JPG

Mange venner har deltatt på sporprøve eller lydighetsprøve og fått supre resultater i dag! Gratulerer så mye! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..