Bilder, Valpedagbok, Valper
Comments 2

Favorittbilder fra den første uka

Når man har levd noen år får man større forståelse av hva som ligger i uttrykkene «tida flyr så fort» og «ta vare på denne tida, du får den aldri igjen». Det er så sant som det er sagt. Den siste tida har vi opplevd sorg over at en nær venn har blitt uhelbredelig syk, og glede ved at valpene er født, og at både mor og valper er friske. Det gjelder å sette pris på de gode stundene og ta vare på den tiden man får sammen.

Allerede nå ser vi at valpene har utviklet seg mye. Først og fremst har de lagt på seg og blitt større, men de har også fått noe mer pels og mer pigment på snuten og potene. Bevegelsene deres blir stadig sterkere og livligere. Valpene begynner så smått å «reise seg opp» når de skal bevege seg framover, de drar seg ikke bare langs teppet lenger. Alle er friske og fine, og nå er vi over den første, kritiske fasen i valpens liv.

Det er flott å oppleve valpekjøpernes glede over å få vite at de kan få en valp. Akkurat hvilken hund som kommer til de ulike familiene blir ikke klart før i begynnelsen av november (7.-8. leveuke). Vi legger stor vekt på å matche rett hund til rett familie ut fra hva hunden skal brukes til.

Jeg har valgt ut noen favorittbilder fra denne første uka – det gjelder å verdsette denne tida 🙂
IMG_2268.JPGIMG_2264.JPG

IMG_2281.JPG

IMG_2273.JPGGleder meg til tida som kommer 🙂

IMG_2409.JPG

IMG_2398.JPG

IMG_2421.JPG

IMG_2424.JPG

IMG_2423.JPG

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..