A-kullet, Bilder, Valpedagbok, Valper
Legg igjen en kommentar

Favorittbilder fra den tredje leveuka

Livet med små valper kan få hjertet til å hoppe av glede rett som det er. Da jeg skulle legge meg søndag kveld (jeg har sovet med hodet i valpekassa i tre uker nå), skvatt jeg plutselig, for jeg ble brått klar over hvor mye de har vokst de siste dagene 🙂

Vi har begynt med valpefor som bløtes opp og moses, og valpene elsker det. De får ikke i seg så mye til hvert måltid, men spiser ivrig av en dessertskål i krystall til de er mette. Deretter får de melk av Bitten, som er en veldig omsorgsfull mor ❤

Nå når valpene er tre uker gamle har vi begynt med den viktige pregingen. Vi har hatt besøk av tante- og onkelbarn, familie og venner, noe alle har satt pris på.

Håper dere liker bildene 🙂

Favorittbilde_uke_3_05 Favorittbilde_uke_3_06  Favorittbilde_uke_3_08 Favorittbilde_uke_3_09 Favorittbilde_uke_3_10 Favorittbilde_uke_3_11 Favorittbilde_uke_3_12Favorittbilde_uke_3_01Favorittbilde_uke_3_07Favorittbilde_uke_3_03Favorittbilde_uke_3_04Favorittbilde_uke_3_02

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..