A-kullet, Hodebilder, Ståbilder, Valpedagbok, Valper
Comments 4

Valpene har blitt fire uker gamle

Nå begynner det å bli liv i leiren 🙂 Valpene utvikler seg veldig fint. De får nå Royal Canin medium starter fire ganger per dag i tillegg til melk fra Bitten. Maten går ned på høykant 🙂 Da jeg veide dem i går kveld var gjennomsnittsvekten 1927 gram. Den største valpen, Adira, veier nå 2050 gram og den minste, Aleah, 1740 gram. Størrelse ingen hindring sier Aleah, som er like tøff og aktiv som de andre.

Et helt soverom er tatt i bruk som valperom, for nå trenger de stadig større plass å boltre seg på. Nå gjør ikke valpene fra seg i valpekassen lenger, men på aviser på gulvet utenfor. Vi har ikke hatt noe problem med løs mage, orm eller lignende. Valpene har fått Banminth ormekur i to omganger, og vil få to behandlinger til før levering, her følger vi produsentens anbefaling.

Valpene har begynt å leke med hverandre, og viser også interesse for leker, som pappruller, tøyknuter og kong-leker. Bitten er også veldig glad i leker og stjeler lekene fra valperommet og tar dem med på stua der hun legger dem i et lite depot til senere bruk 🙂

Etter valpene fylte tre uker har vi hatt mye besøk. Bitten er rolig og avbalansert når små og store vil hilse på henne og avkommet. Valpene er lekne og glade, men faller fort til ro etter noen minutters lek og kos.

Vi syns kullet virker veldig jevnt så langt. Utseendemessig og mentalt virker det som et bra kull, men de vil utvikle seg svært mye enda. Vi har tatt nye hodebilder, og har også prøvd oss på ståbilder denne uka. Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan jeg stiller dem, så dette skal vi trene mer på i tiden framover.

Engsoleias Aleah
IMG_0284.JPGIMG_0283.JPG

Engsoleias Alexa

IMG_0282.JPG

IMG_0281.JPG

Engsoleias Adira

IMG_0286.JPG

IMG_0285.JPG

Engsoleias Ace

IMG_0288.JPG

IMG_0287.JPG

Engsoleias Ayla

IMG_0289.JPG

IMG_0290.JPG

Engsoleias Aro

IMG_0291.JPG

IMG_0292.JPG

Engsoleias Aidan

IMG_0294.JPG

IMG_0293.JPG

Engsoleias Alina

IMG_0295.JPG

IMG_0296.JPG

4 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..