A-kullet, Bilder, Hodebilder, Ståbilder, Valpedagbok, Valper
Legg igjen en kommentar

Valpene er snart ni uker gamle

I morgen er valpene ni uker gamle! Jeg kan nesten ikke forstå at tiden har gått så fort. Valpekjøperne melder om at valpene har funnet seg godt til rette i sine nye hjem 🙂 Det er godt å høre at de trives og får nye opplevelser. De første 12 ukene i valpens liv er jo svært viktige med tanke på læring og utvikling.

Aleah skal ta fly til Oslo med sin nye matmor i kveld, og Aro skal på lang kjøretur til Eikefjorden i Sogn og Fjordane i morgen ❤

Etter handlerkurset med Lise har jeg trent litt på oppstilling. Det er ikke lett 🙂 Jeg skal øve meg mer fremover. Dessverre ble det ikke tatt bilder av de fem første valpene som flyttet ved åtte ukers alder. Her kommer bilder av de tre som er igjen her hos meg, her er de 8,5 uker gamle:

Engsoleias Aro

Aro hodebilde 8,5 uAro ståbilde 8,5 u

Engsoleias Aleah

Aleah hodebilde 8,5 uAleah ståbilde 8,5 u

Engsoleias Alexa

Alexa hodebilde 8,5 uAlexa ståbilde 8,5 u

This entry was posted in: A-kullet, Bilder, Hodebilder, Ståbilder, Valpedagbok, Valper
Tagged with:

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..