A-kullet, Bilder, Valpedagbok
Legg igjen en kommentar

På tur i skogen med tre små og en stor

I forrige uke, før valpene ble hentet, hadde vi en flott tur i skogen. Jeg hadde med meg Aro, Aleah (nå Helma) Alexa og Bitten og fikk tatt noen bilder. Valpene undersøkte skogbunnen nøye og fikk oppleve mange spennende lukter, blant annet litt hjortebæsj 🙂 Valpene var nesten ni uker da disse bildene ble tatt.

DSC_2460 DSC_2481 DSC_2515 DSC_2552 DSC_2486 DSC_2541

This entry was posted in: A-kullet, Bilder, Valpedagbok

av

Jeg driver et lite oppdrett av engelsk springer spaniel og trener lydighet, rallylydighet, spor og jakt med mine to hunder. Jeg jobber som forvaltningsrevisor, er gift med Tommy og mor til Nora og Magnus. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s