A-kullet, Bilder, Valpedagbok
Legg igjen en kommentar

På tur i skogen med tre små og en stor

I forrige uke, før valpene ble hentet, hadde vi en flott tur i skogen. Jeg hadde med meg Aro, Aleah (nå Helma) Alexa og Bitten og fikk tatt noen bilder. Valpene undersøkte skogbunnen nøye og fikk oppleve mange spennende lukter, blant annet litt hjortebæsj 🙂 Valpene var nesten ni uker da disse bildene ble tatt.

DSC_2460 DSC_2481 DSC_2515 DSC_2552 DSC_2486 DSC_2541

This entry was posted in: A-kullet, Bilder, Valpedagbok

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..