A-kullet, Bilder, valpekjøpere
Legg igjen en kommentar

Hverdagsglimt

Tenkte jeg skulle dele noen fine hverdagsbilder av valpene 🙂 I forbindelse med bursdagen min fikk jeg dette koselige bildet av skotyven Copper (Engsoleias Aidan):Søte Helma (Engsoleias Aleah) har vært på vinterferie med Anne Helen og Rune:

Laro (Engsoleias Ace) har også vært på ferie med matmor og matfar:

Birka (Engsoleias Alina) har også vært på vinterferie!Lotta (Engsoleias Ayla) har begynt å trene smeller og lydighet: Zelda har begynt å trene blodspor, og hun har til og med sin egen blogg. For noen uker siden var Zelda budbringer med et særdeles hyggelig budskap! Les mer om det i Zeldas blogg 🙂 Zelda utvikler seg også veldig bra 🙂 Jeg klarte det kunststykket å glemme skisko i vinterferien, så Alexa, Bitten og jeg tok fotturer i stedet:Tusen takk til dere valpekjøpere for bildene! Jeg syns valpene utvikler seg veldig bra!

This entry was posted in: A-kullet, Bilder, valpekjøpere
Tagged with:

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..