A-kullet, Bilder, valpekjøpere
Legg igjen en kommentar

Hverdagsglimt

Tenkte jeg skulle dele noen fine hverdagsbilder av valpene 🙂 I forbindelse med bursdagen min fikk jeg dette koselige bildet av skotyven Copper (Engsoleias Aidan):Søte Helma (Engsoleias Aleah) har vært på vinterferie med Anne Helen og Rune:

Laro (Engsoleias Ace) har også vært på ferie med matmor og matfar:

Birka (Engsoleias Alina) har også vært på vinterferie!Lotta (Engsoleias Ayla) har begynt å trene smeller og lydighet: Zelda har begynt å trene blodspor, og hun har til og med sin egen blogg. For noen uker siden var Zelda budbringer med et særdeles hyggelig budskap! Les mer om det i Zeldas blogg 🙂 Zelda utvikler seg også veldig bra 🙂 Jeg klarte det kunststykket å glemme skisko i vinterferien, så Alexa, Bitten og jeg tok fotturer i stedet:Tusen takk til dere valpekjøpere for bildene! Jeg syns valpene utvikler seg veldig bra!

This entry was posted in: A-kullet, Bilder, valpekjøpere
Tagged with:

av

Jeg driver et lite oppdrett av engelsk springer spaniel og trener lydighet, rallylydighet, spor og jakt med mine to hunder. Jeg jobber som forvaltningsrevisor, er gift med Tommy og mor til Nora og Magnus. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s