A-kullet, Utstilling
Comments 3

Utstilling i Tønsberg

Norsk Spaniel Klub avd. Vestfold arrangerte utstilling i Tønsberg 1. pinsedag, dagen etter Hovedutstillingen. Været var ikke helt på topp, men det var ingen sure miner av den grunn. Jeg stilte Bitten i brukshundklasse, der hun fikk excellent med ck og ble beste tispe. Hun ble ikke plassert i beste tispeklasse. Senere ble hun best i motsatt kjønn bruks (BIM bruks)! Vår gode treningskamerat Dexter (Winton Outrun The Sun) ble best i rasen bruks (BIR bruks).

DSC_5818

Eva Hemmingsen og Einar (Clown Sune Saphir) ble best i rasen for irsk vannspaniel 🙂DSC_5876

Alexa ble beste tispevalp med flott kritikk i tøff konkurranse med fire andre nydelige tisper. Hun ble senere best i motsatt kjønn (BIM valp). High Score Let´s Make Love (Ludwig), eid av Renate Hæg, ble best i rasen valp (BIR valp).

DSC_5780

Dagens dommer var Mark Boswell fra Storbritannia, oppretter av engelsk cocker spaniels og sussex spaniels. Han og Shannon Lancaster hadde en utfordrende jobb i helga. Jeg syns det er veldig hyggelig at hundene har fått så gode kritikker og resultater  fra dommere som er rasespesialister.

DSC_5718

Una Alida stilte Alexa i Barn og hund og vant! Vi gratulerer så mye 🙂 Dette var en fin erfaring for dem begge 🙂 Barna og hundene var så flinke og sjarmerende!

DSC_5902

DSC_5980

DSC_5991

DSC_6032

DSC_6052

NSK avd. Vestfold kåret meg til «Årets nykommer», artig! 🙂 

Alle bildene er tatt av Tommy. Herlig å ha en mann som stiller opp så mye som ham ❤

Det har vært en kjempefin og lærerik helg sammen med Tommy og mange hyggelige folk. Jeg er veldig stolt og glad over resultatene, faktisk helt overveldet!

3 Comments

  1. Eva Hemmingsen says

    Takk for en hyggelig helg og ikke minst kjempefine bilder som Tommy tok ☺ Dere gjorde det kjempebra i helga og Una Alida var veldig glad over at hun fikk låne Alexa til Barn og Hund.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..