A-kullet, Utstilling
Legg igjen en kommentar

Spanielspesial i Trondheim

I dag har Tommy og jeg vært med og arrangert spesialutstilling for spaniels i Trondheim. Det er mye jobb med planlegging og gjennomføring, men avdelinga har mange medlemmer som står på for klubben. Kjempebra! Vi hadde kjempegode kaker i år også!

 Vi måtte dessverre bytte plassering på utstillingsringen i år, men det gikk fint likevel. 

39 springere og fire valper ble stilt for den kjente rasespesialisten Tarja Hovila fra Finland. Hun er oppdretter av engelsk springer spaniels. 

Alexa ble fjerde beste tispe i juniorklasse med excellent og en fin kritikk. Søster Lotta (Engsoleias Ayla) fikk very good i dag. Hun ble stilt av flinke Rikke Gunnes 🙂 

Det var åtte deltakere i juniorklassen.   

   

  

 Bitten ble fjerde beste tispe i en meget sterk brukshundklasse med excellent og ck. Kritikken var god og korrekt. Jeg ble veldig glad for den. Bitten ble ikke plassert i beste tispeklasse. 

Best in show ble Vibeke Paulsen med sin amerikanske cocker spaniel, best in show 2 ble engelsk cocker spaniel Hayley eid av Tone Gausdal, best in show 3 var irsk vannspaniel Clown Sune Saphir eid av Eva Hemmingsen og best in show 4 ble engelsk springer spaniel Westaway Stop Press eid av Frank Bjerklund og Stig Arne Kjellevold. 

   
    
 

Beste valp ble engelsk springer spaniel Cocoline Dazzling Darling eid av Lise Tromsdal og Hilde Kolstad. 

Gratulerer! 🙂

Bildene av Lotta og Alexa er tatt av Eli-Anne Skaug. 

This entry was posted in: A-kullet, Utstilling

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..