Bilder
Legg igjen en kommentar

God Jul!

Jeg ønsker alle valpekjøpere og hundevenner en riktig god jul og et godt nytt år! Takk for året som har gått!

Vi skal feire julen i Trondheim, med besøk av den nærmeste familien. Snøen lar dessverre vente på seg her i Trøndelag, og meldingene lover varmegrader en god stund fremover. Det er lov å håpe på snø over nyttår i hvert fall.

For tiden grubler jeg på valg av hannhund til Bitten. Jeg har flere fine i kikkerten, men det er mye som skal stemme, så jeg må bruke noe mer tid før jeg bestemmer meg 🙂

God jul 2015

This entry was posted in: Bilder

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..