Bitten, Hverdagsliv
Comments 2

Og vi venter…

Vi venter fortsatt på løpetiden til Bitten… Tiden går veldig sakte når man venter på noe kjekt 🙂 

Hun er i god kondisjon, og vi trener lydighet, rallylydighet og spor som vanlig. 

Bitten har hatt regelmessige løpetider tidligere, kanskje bortsett fra da hun skulle ha kull sist. Da kom også løpetiden noe senere enn forventet. 

Jeg har fått flere henvendelser fra interesserte valpekjøpere, det syns jeg er veldig hyggelig! Jeg skal oppdatere nettsiden jevnlig fremover. 

I helga får vi besøk av to hunder som skal klippes. Søndag tar vi en tur i marka, og ellers skal jeg strikke og gjøre litt arbeid for Norsk Spaniel Klub. Herlig med helg etter en hektisk arbeidsuke 🙂

God helg!

This entry was posted in: Bitten, Hverdagsliv
Tagged with: , , ,

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

2 Comments

  1. Rart at de går over tiden når de skal ha kull. Tror de liker å tyne oss ekstra! Bris gikk over 7 måneder mellom løpene denne gangen (hun starta i dag 😀 :D) og det har hun ikke gjort siden mellom 1. og 2. løpet (og hun er på 7. løpetiden nå). Får sende litt løpetidsvibber til Trondheim. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..