Tester, Tips, Trening
Legg igjen en kommentar

Jeg er gal…

De siste månedene har vi prøvd Caniders abonnementsordning på godbiter, snacks og leke 🙂 Ja, jeg vet, dette er strengt tatt ikke nødvendig, men du verden for en fin ordning! Hver måned får jeg en eske med forskjellige godbiter, snacks og en leke i posten. Canider kaller esken for lekemiks. Jeg har valgt medium størrelse på leken. Esken koster 349 kr per måned, og kan avbestilles når som helst. 

Dette passer veldig godt for oss som trener såpass mye. Jeg trener lydighet, rallylydighet, spor, apportering og litt til utstilling. I tillegg kommer noe fysisk trening, som jogging, sykling og skigåing. 

Mat er en viktig del av livet, den bidrar til trivsel og velvære for oss mennesker, men også for dyrene. Jeg tror variasjon er bra, og jeg ser at nye godbiter motiverer mine i treningen. I lydighets- og sportreningen merker jeg at motivasjon er helt avgjørende for å oppnå fremgang. For tiden trener jeg på sammenkjeding av øvelser i lydighet og rallylydighet samt å øke spornøyaktigheten til Bitten, og her er valg av belønninger helt sentralt. Jeg bruker å fylle små bokser med det hun liker aller best og legge dem i sporet. 

Jeg legger også vekt på ekstra gode godbiter som belønning etter fellesøvelser. Å ligge rolig lenge sammen med andre hunder kan være vanskelig for hundene, og jeg velger gjerne godbiter som hunden kan knaske litt lengre på etter at de har jobbet bra med rolige øvelser i flere minutter. 

I øvelser som innebærer fart eller en viss intensitet, som innkalling, velger jeg gjerne leke, dette for å belønne intensitet og fart. 

Hundene liker lekene i pakken veldig godt, og blir veldig ivrige når de vet at jeg har dem med. Her er noen bilder sv innholdet i mars-pakken vår:

Anbefales!

Ingen innlegg på denne bloggen er sponset. 

This entry was posted in: Tester, Tips, Trening

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..