A-kullet, resultater, Utstilling, valpekjøpere
Legg igjen en kommentar

Lotta vant matchshow!

Lotta og Eirun deltok i matchshow på det årlige Midtkiltreffet, og vant for andre året på rad! Midtkiltreffet er et hundetreff for hele familien, lokalisert på Sona camping på Midtkil, der innehaver av campingstedet, og oppdretter av irsk-setter Arild Ove Østmo, er arrangør. I løpet av tre dager konkurreres det i barmarkskjøring, leirdueskyting, apportering, melkespannkasting, og hundesprint, avbrutt av grilling, is og sosialt samvær. Det hele avsluttes søndagen med matchshow for alle raser og hunder.

Matchshow er en uoffisiell utstilling der hunder konkurrerer mot hverandre i grupper. I hver runde slås noen hunder ut, og til slutt står den beste hunden igjen.

Eli-Anne forteller at treffet er veldig koselig og anbefaler det til alle hundeeiere uansett rase. Det er en koselig familieaktivitet, og barn i alle aldre er med – fra spebarn til store tenåringer.

På grunn av et tett program fikk Eli-Anne og Eirun kun med seg matchshowet i år. Der hadde de en del å bevise siden Lotta vant i fjor og de har hatt vandrepokalen stående på hedersplassen på stua siste året. I fjor var Vigdis Nymark dommer, mens dommer i år var Randi Juliussen.

Lotta vant like godt for andre året på rad! Dermed ble Lotta og Eiruns navn inngravert på vandrepokalen for andre gang på rad, og de får ha den på stua ett år til. Kjempelykkelig jente som kunne dra hjem med 15 kg tørrfor, 10 kg våtfor, gavekort, bilvindusrens og vandrepokal. Stor gratulasjon til flinke Eirun! 😀

Bildene nedenfor er regelrett stjålet fra Eli-Annes blogg! 🙂

Les mer her: http://www.lotta-fra-brakmakergata.com/news/midtkiltreffet-2016/

Eirun og Lotta på MidtkiltreffetLotta og Eirun1Lotta og Eirun2Lotta stillesLotta vinner

Det skal bli spennende å følge dem videre! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..