B-kullet, Bilder, Hverdagsliv, Valpedagbok, Valper
Legg igjen en kommentar

Valpenes første biltur

Onsdag i forrige uke tok Tommy, Nora og jeg med valpene på deres første biltur. Turen var ikke så lang, den gikk til Sverresborgjordet, et friområde ikke langt fra der vi bor. Området passet veldig fint for valpene, oversiktlig, med nesten tørt gressunderlag og litt villblomster. Jeg tipper det var mange nye lukter og inntrykk for de små ❤ Ingen av dem ble bilsyke.

Nedenfor er noen bilder fra turen, her er valpene er fem uker og en dag gamle:

Bilburet vårt er fra Herkules og heter Herkules Milan Large (dobbeltbur). Buret finnes i flere størrelser. Vi er veldig fornøyd med det. Buret er kollisjonstestet, lett å holde rent, det klirrer ikke når vi kjører, har tette sidevegger slik at det ikke kommer pels og støv i resten av bilen. Buret kan låses hvis du må gå fra bakluken åpen om sommeren. Det er god plass til at en engelsk springer spaniel kan sitte oppreist og ligge godt, noe jeg syns er svært viktig når man skal kjøpe bilbur. Jeg syns det er viktig at hunden kan se ut når den vil. Vi kjøpte buret hos Hund som hobby på Lade i Trondheim, men det finnes mange ulike forhandlere.

I bunnen av buret bruker jeg vetbed, et syntetisk hundeteppe som har mange av de samme egenskapene som ull. Vann trekkes gjennom teppet og overflaten kjennes tørr ut for hunden. Vetbedene fås i flere forskjellige farger og størrelser, noen har antiskli-gummi under. De som ikke har antiskli-belegg under kan vaskes på 90 grader i ny og ne, og 60 grader til vanlig. Anbefales!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..