B-kullet, Bilder, blogger, Hodebilder, Hverdagsliv, inspirasjon
Legg igjen en kommentar

Fine bilder av B-kullets far

Britt Marie Webster har tatt disse flotte bildene av valpenes far, Bilbo, da han nylig var på utstilling! Bilbo ble nummer tre i championklassen med excellent denne dagen. Handler er Camilla Jannesson. 


Tusen takk for at jeg fikk låne bildene, Britt Marie!

Bilbos fulle navn og titler er SEU(u)CH SEVCH SE JV-14 RLDN RLDF Mountjoy Scallywag Sam. Han ble nylig godkjent på nybörjarprov B, vattenprov og nybörjarvatten i Sverige og apportprøve i Norge. Gratulerer!

Han er eid og oppdrettet av Monika Jansson ved kennel Mountjoy i Örsundsbro i Sverige. Du kan lese mer om Bilbo og kennel Mountjoy her. Monika har en fin blogg som du finner her. Tusen takk Monika, for at du lot Bilbo bli far til valpene! 

Britt Marie eier Bilbos bror, Arlo. 

Arlo er valpenes onkel. Han bor i Södermanland i Sverige og har en morsom blogg 🙂 Arlo blogger om livet i Julita, og vi får høre om turer og trening. Arlo og hans matmor (eller matte som de sier i Sverige) trener og konkurrerer i både blodspor og heelwork to music (dans med hund). De fikk nylig opprykk til den høyeste klassen i heelwork to music! Vi gratulerer!

Arlo er en morsom og glad gutt! Les bloggen hans her

I dette blogginnlegget ser dere fine bilder av valpenes far og farmor, og Arlo forteller om da han var med å så på valpenes pappa på utstilling: http://arlosfoton.blogspot.no/2016/08/kollat-pa-slakten-och-utsatts-for-ett.html?m=0 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..