A-kullet, Alexa, Film, Prøver, Rallylydighet
Legg igjen en kommentar

Fin rally-helg!

Alexa og jeg har vært på rallylydighetsstevne i helga. Dette var Alexas debut på offisiell prøve i klasse 2. Jeg var spent, men det gikk veldig bra. To førstepremier og to «napp» til klasse 3. Lørdag var vi ett poeng fra direkte opprykk (189 av 200 mulige poeng) og søndag var vi to poeng fra direkte opprykk (188 poeng). Vi ble nummer 4 av 10 påmeldte lørdag og nummer 7 av 12 påmeldte søndag. Det var i alt 40 påmeldte lørdag og 38 påmeldte søndag.

Nidaros brukshundklubb stod nok en gang for et flott gjennomført stevne. Bente Fredriksen dømte, hun hadde gode baner. Det var lange baner med mange lydighetsmomenter begge dager. Noen gikk over makstiden og fikk poengtrekk for det.

Jeg syns vi har god kontakt og en god del teknisk bra momenter. Det blir en del skjevheter, blant annet i fri ved fot og innsittene, det får vi jobbe med. Lørdag fikk vi trekk for en repetisjon, en snus i bakken en dobbeltkommando og en tyvstart 🙂 Søndag fikk vi trekk for en repetisjon (hun tok inn noe på overvær, men jeg klarte å få henne med meg igjen), en stopp i banen og noen dobbeltkommandoer (jeg holder fram hånden for lenge i noen øvelser, blant annet i øvelsen sitt-stå). Dommer Bente Fredriksen skrev «Veldig mye bra» og «Går veldig fint. Flott runde. Litt lange håndtegn» som kommentar på kritikkskjemaene. Jeg må jobbe for å redusere bruken av håndtegn fremover.

Her er filmer av løpene våre:

Takk til Gro Anita Wollan og Eva Hemmingsen som filmet oss! Lærerikt! (Selv om det er litt ubehagelig å se seg selv på film).

Nå trenger vi bare en førstepremie til før vi får RL2-tittelen og opprykk til klasse 3! På tide å trene skikkelig på de nye øvelsene, for overgangen til klasse 3 er stor! 🙂

Bitten har fortsatt permisjon, hun koser seg sammen med valpene 🙂 Tommy er snill og passer valpene mens jeg farter rundt 🙂 Vi syns det er kjekt at Alexa får litt trening og opplevelser, ellers blir det litt for få utfordringer for henne. Hunder trenger mental stimulering for å trives 🙂

Senere i dag har jeg avtalt et fototreff, heng med for å se fine bilder av valpene 🙂 ❤

This entry was posted in: A-kullet, Alexa, Film, Prøver, Rallylydighet

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..