A-kullet, Bilder, resultater, valpekjøpere
Legg igjen en kommentar

A-kullet fyller to år!

I dag fyller Zelda, Helma, Laro, Lotta, Birka, Copper og Alexa to år! Jeg kan nesten ikke tro det, tiden går så alt for fort. De små valpene har vokst seg til fine, unge hunder ❤ Alle er friske og flere har gjort det bra på utstilling og prøver. Jeg har laget en oversikt over resultater for kullet her.

Zelda (Engsoleias Adira) bor i Kristiansand, og er blant annet dyktig på jakt og apportering. Hun har tatt jaktanleggsprøve, der hun fikk hele 52 av 60 mulige poeng. I sommer har hun vært på telttur, og hun har også vært i Molde og på Sandøya.

Copper (Engsoleias Aidan) bor i Oslo. Hans eier Christine forteller at han elsker fjellet, og båtlivet. De har øvd litt på svømming, men han tar litt for mye i med forbena enda. For å få han ut i vannet har vi øvd med vest, han liker å flyte. Copper liker også å få ros, og har fått dilla på rull rundt i sommer. Han har også vist flotte instinkter på fjellturer og funnet flere ryper. Copper smelter folk sine hjerter på gaten ved å slå på sjarmen og være glad. Han elsker barn og andre hunder.

Birka (Engsoleias Alina) bor på Ugla i Trondheim, og er ofte å se på hytta på Nordmøre og i Stugudal. Hun er glad og fornøyd. Hun tok bronsjemerket i lydighet tidligere i år.

Helma (Engsoleias Aleah) bor landlig til utenfor Oslo, der hun har flere hunde- og hestevenner. Hun er ofte med på treninger og prøver, og Helma har fått tittelen RL1 i rallylydighet. Hun har gode resultater fra valpeshow, og var nettopp på utstilling der hun fikk very good.

Lotta (Engsoleias Ayla) bor i Trondheim, der hun bor sammen med sin familie inkludert dachsen Lita. Lotta har godkjent mentalbeskrivelse (MH), trener blant annet smeller og lydighet og har vært på flere utstillinger. To år på rad har hun blitt Best in show på Midtkiltreffet utenfor Trondheim! Hun har også blitt nr to i gruppen på NKKs internasjonale utstilling i Ålesund.

Laro (Engsoleias Ace) bor i Oslo, men er ofte å treffe på hytta i Hemsedal. Han er en trivelig kar som elsker å være sammen med familien og dra på tur.

Alexa (Engsoleias Alexa) er en trivelig og glad hund som blir dratt med på det meste. Hun har godkjent mentalbeskrivelse (MH), tatt jaktanleggsprøven og bronsjemerket i lydighet, fått mellomtittelen RL1 i rallylydighet og en 3. premie i blodsporkonkurranse. For tiden går hun på lydighetskurs. Hun har også vært på utstilling. Det beste resultatet i år har vært excellent og nummer to i unghundklasse på Norsk Spaniel Klub avd. Møre og Romsdals utstilling på Sunndalsøra.

Aro (Engsoleias Aro) døde dessverre i en bilulykke i mai 2015.

Gratulerer med dagen til alle sammen! ❤ Tusen takk til dere valpekjøpere som har gitt dem så gode hjem ❤️

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..