konkurranse-lydighet, Prøver
Comments 6

Opprykk til klasse 2!

Drøye seks måneder etter vi debuterte i lydighetsringen klarte vi opprykk til klasse 2 🙂 Som jeg har skrevet om tidligere i bloggen, har vi hatt utfordringer med å få alt til å stemme samtidig. Jeg har grublet på forberedelser, belønninger, kjeder, momenter, regelverk, kriterier og mye mer! Heldigvis har jeg fått masse hjelp og råd av treningskamerater, instruktørene i Sportshunder , Siv Svendsen, oppdretter og mange andre.

Vi har en lang vei igjen å gå før vi er der jeg ønsker at vi skal være. Jeg ønsker å forbedre lineføringen/fri ved fot og kommunikasjonen vår mellom øvelsene. I dag ble det mye hopping og graving mellom øvelsene. Jeg vil gjerne også ha raskere neddekker og oppsitter.

Jeg er storfornøyd med de fleste poengsummene i dag 🙂 To tiere, tre niere, en 8,5 og en åtter er bra syns jeg 🙂 Det holdt til 171 poeng og 1. premie. Vi ble nr 2 av 3 i klassen 🙂 Det var seks påmeldte. To trakk seg før start og en valgte å bryte. Her er kritikkskjemaet:

20130414-201142.jpg

Finfin premie!

20130414-201239.jpg

Jeg gleder meg til fortsettelsen! Nå er det bare å stå på å jobbe med klasse 2-øvelsene! 😉

This entry was posted in: konkurranse-lydighet, Prøver
Tagged with: ,

av

Jeg driver et lite oppdrett av engelsk springer spaniel og trener lydighet, rallylydighet, spor og jakt med mine to hunder. Jeg jobber som forvaltningsrevisor, er gift med Tommy og mor til Nora og Magnus. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

6 Comments

  1. Helge Growe says

    øvelse gjør mester, det er dere beviset på, gratulerer så masse 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s