konkurranse-lydighet, Prøver
Comments 6

Opprykk til klasse 2!

Drøye seks måneder etter vi debuterte i lydighetsringen klarte vi opprykk til klasse 2 🙂 Som jeg har skrevet om tidligere i bloggen, har vi hatt utfordringer med å få alt til å stemme samtidig. Jeg har grublet på forberedelser, belønninger, kjeder, momenter, regelverk, kriterier og mye mer! Heldigvis har jeg fått masse hjelp og råd av treningskamerater, instruktørene i Sportshunder , Siv Svendsen, oppdretter og mange andre.

Vi har en lang vei igjen å gå før vi er der jeg ønsker at vi skal være. Jeg ønsker å forbedre lineføringen/fri ved fot og kommunikasjonen vår mellom øvelsene. I dag ble det mye hopping og graving mellom øvelsene. Jeg vil gjerne også ha raskere neddekker og oppsitter.

Jeg er storfornøyd med de fleste poengsummene i dag 🙂 To tiere, tre niere, en 8,5 og en åtter er bra syns jeg 🙂 Det holdt til 171 poeng og 1. premie. Vi ble nr 2 av 3 i klassen 🙂 Det var seks påmeldte. To trakk seg før start og en valgte å bryte. Her er kritikkskjemaet:

20130414-201142.jpg

Finfin premie!

20130414-201239.jpg

Jeg gleder meg til fortsettelsen! Nå er det bare å stå på å jobbe med klasse 2-øvelsene! 😉

This entry was posted in: konkurranse-lydighet, Prøver
Tagged with: ,

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

6 Comments

  1. Helge Growe says

    øvelse gjør mester, det er dere beviset på, gratulerer så masse 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..