apport, apportering, Øvelser, konkurranse-lydighet
Comments 5

En liten film fra apporttreningen

Nå har vi for fullt begynt å trene på øvelsene til klasse 2! Konkurranselydighet er så artig!

Et sted på veien til å få på plass et bedre samarbeid og en bedre helhet mistet Bitten en god del glede og glød. Dette skjedde nok fordi jeg måtte lære meg å bli tydeligere og sette grenser for hva jeg aksepterer i trening og konkurranse. Den siste tiden har jeg sett at Bitten blir mer og mer motivert, engasjert og glad. Jeg ser fremgang i hennes vilje til å jobbe sammen med meg og det er herlig!

Jeg er superheldig som får god treningshjelp fra Bittens oppdretter Inger Handegård på Kennel Desperado. Uvurderlig! Jeg er veldig takknemlig for det! 😀

Her kommer en liten film der vi trener innsitt med apporten

Hva syns dere? Noen tips eller kommentarer til treningen? Hun dytter f. eks. litt borti apporten før hun tar den opp.

5 Comments

  1. Fasit vil også helst støte apporten før han plukker den opp, så med han har jeg trent at han må snu først og plukke den opp etterpå. Det har vært veldig effektivt for han. Jeg begynte med veldig kort avstand, nesten sånn at apporten ligger ved siden av din høyre fot -sånn at det mest naturlige valget er å snu først og plukke etterpå. Så økte jeg vanskeligheten gradvis, og når han var flink på å snu og plukke nært meg så økte jeg fort avstanden til apporten og heller feilte han om han gjorde feil, men det er fordi det funker fint for han å bli litt feila.. hvis han hadde blitt usikker av det, så hadde jeg heller økt avstanden gradvis også… Skal se om jeg kan finne en film som viser hva jeg mener, for jeg ser at dette ble litt rotete forklart.. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..