Prøver, Rallylydighet
Legg igjen en kommentar

Rallylydighetsdebut med førstepremie!

Det har vært en herlig dag! Bitten og jeg debuterte i rallylydighet på Rødde folkgehøgskole i et dobbeltstevne arrangert av Norsk Rallylydighetsklubb og Nidaros brukshundklubb. Flinke Solveig Zetterstrøm var dommer. Hun gjør en kjempejobb for denne hundesporten! Trivelig å møte masse folk som er interessert i det samme som en selv 😉

I det første stevnet fikk vi 173 poeng og ble nummer ni av 15 påmeldte. Fem ekvipasjer disket og en stilte ikke på grunn av løpetid. Det holdt til en førstepremie for oss og et napp på veien mot opprykk til klasse to. Man trenger tre napp for å kunne rykke opp. Dersom man får 190 poeng eller mer får man direkte opprykk.

Rallystevne

securedownload-2

Vi må jobbe mye mer med kontakt, trening på ulike underlag og andre forstyrrelser. Vi kan øvelsene, men jeg blir litt stresset og gjør en god del førerfeil. I det andre stevnet repeterte jeg for mange ganger og disket 😦 Filmen fra det andre stevnet viser at jeg repeterer en øvelse tre ganger uten at det var nødvendig! 😦

Her kommer en film fra stevnet der vi fikk førstepremie:

Hva syns dere?

Nå skal vi trene videre og gjøre det knallbra på neste stevne 😉

This entry was posted in: Prøver, Rallylydighet

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..