Øvelser, inspirasjon, konkurranse-lydighet
Legg igjen en kommentar

Se hva jeg har fått!

Neseprøvestativ! Jeg har verdens snilleste og flinkeste mann!

😀

Gleder meg til å begynne å trene!

Må spise litt mer salsa fremover, så jeg får fylt opp med alle glassene jeg trenger!

😀

20130613-212617.jpg

This entry was posted in: Øvelser, inspirasjon, konkurranse-lydighet

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..