Redaktørjobben, Våre spaniels
Legg igjen en kommentar

Norges beste medlemsblad?

Jeg er glad og stolt over å ha blitt redaktør for Norges beste medlemsblad for hundeklubb, Våre spaniels! I sommer sa jeg ja til å være gjesteredaktør, og nå har jeg altså blitt fast redaktør. Bladet har flere dyktige spaltister og skribenter som gjør en kjempejobb med å skrive materiell. I tillegg har klubben en rekke dyktige fotografer, en dyktig ansvarlig redaktør og en dyktig grafiker. Da blir resultatet bra!

Samtidig som jeg er redaktør skal jeg ha rollen som webmaster og redaktør for nettsiden spaniels.org.

Innspill til tema og artikler tas imot med takk. I tiden fremover skal vi jobbe med å utvikle bladet og nettsiden videre.

Gleder meg til fortsettelsen 🙂

Slik ble forsiden på det første nummeret av Våre spaniels som jeg har vært redaktør for. Bildet viser Fantins Whinny som ble nummer to i årets NM i blodspor og beste spaniel med sin fører Helene Berglund.

IMG_6870

This entry was posted in: Redaktørjobben, Våre spaniels

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..