Bilder, Bitten, Drektighetsdagbok, Hodebilder
Legg igjen en kommentar

Blomsterjenta

I dag er det St. Hans-aften og Bitten er på dag 40 i drektigheten. Hun er fortsatt i god form og har stort sett samme aktivitetsnivå som før. Jeg kan se antydning til at magen er blitt litt større. Mageomkretsen er faktisk bare få cm mindre enn forrige gang, og da fikk hun jo åtte valper 🙂

Hun har god matlyst, snart skal jeg begynne å tilleggsfore henne, for nå trenger hun snart mer næring til seg og valpene. Tommy og jeg gikk en koselig tur langs Ladestien i kveld. I Trondheim er det ikke så vanlig med St. Hansbål, men en god del folk var samlet seg for å grille, spille kubb og kose seg 🙂 Vi spiste en is på Sponhuset før vi gikk tilbake.

Da vi kom hjem lagde jeg en blomsterkrans til Bitten, og Tommy tok noen fine bilder av henne 🙂

DSC_9560DSC_9569DSC_9574DSC_9577

For tiden finner jeg stor glede i å lese Inger Handegårds blogginnlegg om drektighet hos hund på hunden.no. Jeg leser også bøkene Valping – drektighet, fødsel og valpestell av Anne L. Buvik og Tove Solberg og boka Hundeoppdrett for nybegynnere av Eva-Maria Krämer og Ulrike Siegel, som er tilrettelagt for norske forhold av Bittens oppdretter Inger Handegård ved kennel Desperado. Jeg har faktisk ikke tall på hvor mange ganger jeg har lest dem. Boka Valping har jeg lånt på biblioteket, og plutselig oppdaget jg at den har kommet i en ny utgave. Jeg la merke til at noen setninger var forandret noe. Dette er bøker som kan anbefales! De inneholder gode faktaopplysninger og gode råd.

Stay tuned for flere oppdateringer 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..