Drektighetsdagbok
Comment 1

Det nærmer seg fødsel

Nå har oppblokkingsfasen begynt, og temperaturen er nede i 37,2 grader. Det nærmer seg derfor fødsel. Bitten er i fin form og har nå spist litt frokost. Vom og hundemat falt i smak, fulgt av en brødskive med ost til «dessert». Også fruen i huset har fått i seg litt sikringskost 🙂 Tommy var på tur til Bosbergheia sammen med sin søster og Alexa i går, og kom hjem med blåbær 🙂


Jeg kan kjenne at valpene sparker 🙂

Her er et par bilder fra i går:

Happy etter godbitsøk.


Dag 63 i drektigheten. 

Oppdatering 19. juli kl. 8: Oppblokkingen pågår fortsatt. Hadde temperaturfall kl. 16 18. juli, så vi må nok belage oss på at dette tar tid 🙂 Kommer tilbake når vi vet mer 🙂

This entry was posted in: Drektighetsdagbok
Tagged with: , ,

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

1 kommentar

  1. Knut Reiten says

    Go’ morgen! – og hvilken spennende dag dette blir. Vi krysser fingrene og venter spent på neste oppdatering. Etter hva vi skjønner går alt som «normalt» så et bedre utgangspunkt for en vellykket fødsel kan det ikke legges til rette for. Lykke til i de nærmeste timene ønskes dere alle fra Anne Karin og Knut.

    Sendt fra min iPhone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..