Bilder, Hverdagsliv, resultater, tanker
Legg igjen en kommentar

Takk for gode opplevelser i 2016!

Det skjedde mye bra i 2016, her kommer en liten oppsummering 🙂

I januar hadde vi flere fine skiturer 🙂 Ved nullføre tok vi på skidress for å unngå masse sneklumper i pelsen 🙂

januar-2016_1240_px

I februar deltok jeg på lydighetsprøve på Eide med Bitten, det ble en 3. premie i klasse 2.

I mars hadde vi flere flotte skiturer, og hundene ble riktig spreke, noe som var veldig bra før utstillingen på Sunndalsøra i april. Her fikk Bitten excellent med CK i åpen klasse og Alexa excellent i unghundklasse. Vi deltok også på påskerallylydighetsstevne i Kristiansund og vårstevne i Trondheim med fine resultater.

I mai satte Bitten og jeg kursen mot Ørsundbro og kennel Mountjoy, der Bitten var på date med den flotte Bilbo 🙂 Vi fikk en fin tur, og rakk og besøke både Enköping og Uppsala samt små vakre steder i området rundt.

16. mai gikk Bitten en blodsporprøve utenfor Stockholm, der hun fikk en 1. premie og ble svensk viltsporchampion! ❤ Da vi kom hjem feiret vi 17. mai.

mai-b-se-vch_1240_px

Senere i måneden besto Birka og Alexa NKKs bronsjemerkeprøve i lydighet med glans.

Boka «Alt om spaniels» av Anne Buvik ble gitt ut av Norsk Spaniel Klub, og Bitten og jeg er avbildet i boka i forbindelse med European Dog Show i 2015 🙂

I juni fikk vi en periode med varmt og fint vær, og vi koste oss på fine turer. Jeg deltok med Alexa på mentalbeskrivelse (MH) i Selbu, og kullsøster Lotta deltok på MH noe senere med godt resultat.

Vi trente en del spor, og Alex fikk sin første premiering på blodsporkonkurranse 🙂 Jeg stilte som prøveleder og sporlegger på Selbu trekk- og brukshundklubbs blodsporprøve i slutten av måneden 🙂

I juni feiret vi St. Hans og lagde blomsterkrans til Bitten, som var drektig med sitt andre kull.

dsc_9574_1240_px

I juli ble valpene født ❤ Tre velskapte og herlige valper, to tisper og en hannhund. Alexa fikk en ny 1. premie i rallylydighet, og jeg var med på å arrangere spesialutstilling for spaniels i regi av Norsk Spaniel Klub 🙂

I august dro vi på den første bilturen med valpene, Alexa deltok på apportkurs og fikk opprykk til rallylydighet klasse 3. Kullsøster Helma med eier Anne Helen fikk flere flotte rallylydighetsresultater i 2016, blant annet to 1. premier i klasse 2.

I september koste vi oss masse med valpene. I slutten av måneden flyttet de til sine nye hjem.

Bitten vant klasse 3 i Nidaros brukshundklubbs 30-års jubileumsstevne i rallylydighet i oktober. Klippeveiledningen jeg har laget ble ferdig og jeg deltok på NKKs oppdretterskole.

I november fikk vi til et lite «valpetreff» for hundene fra A-kullet som bor i Oslo. Lotta deltok på NM i smeller, der hun og eier Eli-Anne gjorde en flott innsats og ble nr 15.

I desember dro Alexa på en romantisk førjulstur til Oslo der vi møtte den fine Milo (N UCH NJV-14 Zelini’s Body Talk). Alexa ble drektig, og valpene kommer rundt 9. februar 2017 :)<3

Tusen takk for alle gode stunder og fine opplevelser i 2016! Vi håper 2017 også byr på positive opplevelser, læring og utvikling 🙂 Takk til alle valpekjøpere som tar så godt vare på hundene sine ❤

This entry was posted in: Bilder, Hverdagsliv, resultater, tanker

av

Jeg driver et lite oppdrett av engelsk springer spaniel og trener lydighet, rallylydighet, spor og jakt med mine to hunder. Jeg jobber som forvaltningsrevisor, er gift med Tommy og mor til Nora og Magnus. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s