Bilder, Hverdagsliv, resultater, tanker
Legg igjen en kommentar

Takk for gode opplevelser i 2016!

Det skjedde mye bra i 2016, her kommer en liten oppsummering 🙂

I januar hadde vi flere fine skiturer 🙂 Ved nullføre tok vi på skidress for å unngå masse sneklumper i pelsen 🙂

januar-2016_1240_px

I februar deltok jeg på lydighetsprøve på Eide med Bitten, det ble en 3. premie i klasse 2.

I mars hadde vi flere flotte skiturer, og hundene ble riktig spreke, noe som var veldig bra før utstillingen på Sunndalsøra i april. Her fikk Bitten excellent med CK i åpen klasse og Alexa excellent i unghundklasse. Vi deltok også på påskerallylydighetsstevne i Kristiansund og vårstevne i Trondheim med fine resultater.

I mai satte Bitten og jeg kursen mot Ørsundbro og kennel Mountjoy, der Bitten var på date med den flotte Bilbo 🙂 Vi fikk en fin tur, og rakk og besøke både Enköping og Uppsala samt små vakre steder i området rundt.

16. mai gikk Bitten en blodsporprøve utenfor Stockholm, der hun fikk en 1. premie og ble svensk viltsporchampion! ❤ Da vi kom hjem feiret vi 17. mai.

mai-b-se-vch_1240_px

Senere i måneden besto Birka og Alexa NKKs bronsjemerkeprøve i lydighet med glans.

Boka «Alt om spaniels» av Anne Buvik ble gitt ut av Norsk Spaniel Klub, og Bitten og jeg er avbildet i boka i forbindelse med European Dog Show i 2015 🙂

I juni fikk vi en periode med varmt og fint vær, og vi koste oss på fine turer. Jeg deltok med Alexa på mentalbeskrivelse (MH) i Selbu, og kullsøster Lotta deltok på MH noe senere med godt resultat.

Vi trente en del spor, og Alex fikk sin første premiering på blodsporkonkurranse 🙂 Jeg stilte som prøveleder og sporlegger på Selbu trekk- og brukshundklubbs blodsporprøve i slutten av måneden 🙂

I juni feiret vi St. Hans og lagde blomsterkrans til Bitten, som var drektig med sitt andre kull.

dsc_9574_1240_px

I juli ble valpene født ❤ Tre velskapte og herlige valper, to tisper og en hannhund. Alexa fikk en ny 1. premie i rallylydighet, og jeg var med på å arrangere spesialutstilling for spaniels i regi av Norsk Spaniel Klub 🙂

I august dro vi på den første bilturen med valpene, Alexa deltok på apportkurs og fikk opprykk til rallylydighet klasse 3. Kullsøster Helma med eier Anne Helen fikk flere flotte rallylydighetsresultater i 2016, blant annet to 1. premier i klasse 2.

I september koste vi oss masse med valpene. I slutten av måneden flyttet de til sine nye hjem.

Bitten vant klasse 3 i Nidaros brukshundklubbs 30-års jubileumsstevne i rallylydighet i oktober. Klippeveiledningen jeg har laget ble ferdig og jeg deltok på NKKs oppdretterskole.

I november fikk vi til et lite «valpetreff» for hundene fra A-kullet som bor i Oslo. Lotta deltok på NM i smeller, der hun og eier Eli-Anne gjorde en flott innsats og ble nr 15.

I desember dro Alexa på en romantisk førjulstur til Oslo der vi møtte den fine Milo (N UCH NJV-14 Zelini’s Body Talk). Alexa ble drektig, og valpene kommer rundt 9. februar 2017 :)<3

Tusen takk for alle gode stunder og fine opplevelser i 2016! Vi håper 2017 også byr på positive opplevelser, læring og utvikling 🙂 Takk til alle valpekjøpere som tar så godt vare på hundene sine ❤

This entry was posted in: Bilder, Hverdagsliv, resultater, tanker

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..