Drektighetsdagbok
Legg igjen en kommentar

Alexa har vært på ultralyd-undersøkelse

Fredag 6. januar var vi på ultralyd med Alexa, og der så vi fire fine fosterblærer 🙂 Det betyr at det er minst fire valper. Hun var da på dag 29 av drektigheten. Fosterblærene er nå cirka 3 cm i diameter. Det er rart å tenke på at hun nå er i andre trimester, halvparten av drektigheten er allerede ferdig! 

Jeg kjenner meg veldig glad og takknemlig for at det blir valper og for at hun er så frisk og rask. 


Vi har merket at hun har vært litt kvalm om morgenen og hun har også vist andre tegn på at hun er drektig, spenene har endret seg, og hun har vært rolig og veldig kjærlig ❤ Hun er like fokusert og glad for å trene lydighet og rallylydighet som før. Nå trener vi en del på eliteøvelsene i rallylydighet, særlig de ulike sideskiftene 🙂 Passer fint som vintertrening 🙂

Hun får et tørrfôr av høy kvalitet, og jeg gir også noe tillegg, som en rå eggeplomme i ny og ne, litt middagsrester, en skvett kefir og vom og hundemat. Jeg er påpasselig med å gi riktig mengde mat. Hun skal verken ha for mye eller for lite, da begge deler kan være skadelig. 

I dag har hun vært med på tur i Bymarka, hun er i god form og har stor fart og glød i alt hun gjør 🙂 Vi passer godt på slik at hun ikke overanstrenger seg. Ski- og joggeturer er vi forsiktige med 🙂

Ultralydundersøkelse er strengt tatt ikke nødvendig, men jeg syns det er veldig kjekt å få sikker kunnskap om drektigheten. 

Jeg tenkte å skrive en drektighetsdagbok fremover. Du kan få opp alle innlegg om temaet ved å klikke på kategorien «Drektighetsdagbok» i oversikten på hovedsiden 🙂 Mer info om kullet finner du på siden «Planlagte kull». Følg oss gjerne videre, og ta kontakt på kathrinebratteng@gmail.com hvis du er interessert i valp 🙂

This entry was posted in: Drektighetsdagbok

av

Oppdretter av engelsk springer spaniel, bosatt i Trondheim. Jeg har for tiden en hund, Alexa, og vi trener hovedsakelig lydighet og rallylydighet, og noe spor og feltsøk. Høsten 2021 tar jeg NKK Trinn 1 instruktørutdanning. Målet med denne bloggen er å dele informasjon som kan være nyttig for valpekjøpere og andre som er interessert i engelsk springer spaniels. Følg oss gjerne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..